Sterren op TV
Yvonne Coldeweijer Wie Is De Mol

Yvonne Coldeweijer als vlogger in Wie is de Mol?

Yvonne Coldeweijer maakt naam als vlogger en was eerder al actief in Musicals en was Coldeweijer het gezicht van Telekids als Keet! In 2017 is ze ook één van de tien kandidaten van Wie is de Mol? De dertigjarige heeft haar eigen YouTube-kanaal Life of Yvonne.

Yvonne Coldeweijer in Wie is de Mol?

De dertigjarige Coldeweijer is op voorhand niet verdacht als mol onder de actieve WIDM-volgers, maar dat kan zomaar snel veranderen. Zelf heeft Yvonne een duidelijk beeld van haar rol in Wie is de Mol? 2017. Ook weet ze waarom ze een perfecte mol zou kunnen zijn. “Ik weet dat ik oprecht, eerlijk en betrouwbaar overkom. Mensen vertrouwen mij erg snel. Daar zou ik gebruik van kunnen maken.”

In haar introductiefilmpje op de site van Wie is de Mol geeft Yvonne Coldeweijer aan dat ze verwacht een goede kans te maken. “De kandidaten zullen mij een beetje onderschatten, omdat ik een klein beetje als een lief meisje over kom. Maar er zit nog wel wat meer in, dus ik denk dat ik dat als kracht kan gebruiken.” Ook ziet Yvonne valkuilen. “Mijn grootste angst is dat ik te veel ga letten op wat andere doen en helemaal niet meer bezig ben met mijn geheimen voor me houden of iets verkeerds zeg.”

Coldeweijer als Keet! en in musicals

De dertigjarige Yvonne Coldeweijer heeft al heel wat klussen gehad. Zo werd ze op televisie bekend als Keet! in Telekids. Drie jaar lang was ze het gezicht van het kinderprogramma, om daarna flink wat fraaie rollen te vertolken. Zo had Yvonne de hoofdrol in de musical Wicked. Coldeweijer speelde Glinda en nam de rol van Chantal Janzen over. Ook was ze Ariël in The Little Mermaid. Het zangtalent liet ze ook horen door een nummer te zingen samen met Thomas Berge en Coldeweijer presenteerde in 2014 het RTL-programma Campinglife.

Yvonne Coldeweijer vlogger met Life of Yvonne

De laatste jaren is Yvonne Coldeweijer voornamelijk actief als vlogger. Haar kanaal op YouTube, genaamd Life of Yvonne, heeft enige tijd stilgelegen voor de opnames van Wie is de Mol?. Als smoes had ze van de daken geschreeuwd dat ze op vakantie ging naar New York, waar ze altijd al heen wilde.

Eigenlijk was ze dus voor WIDM aan de andere kant van de Verenigde Staten. Op Life of Yvonne plaatst Coldeweijer video’s over fashion, beauty, lifestyle en goofy dingen. Per dag worden haar YouTube-kanaal meer dan 50.000 keer bekeken, vooral door meiden. Dat maakt dus per maand ruim een miljoen views.

Heftig verhaal van vreemdgaande vriend van Yvonne

Op privé vlak was er niet zo’n leuk nieuws. Begin 2016 werd namelijk bekend dat Yvonne Coldeweijer al een half jaar werd bedrogen door haar Australische vriend Nathan Daly. De rugbyer zou twee vriendinnen hebben. “Ik zag het helemaal niet aankomen. Echt joh, ik had dit nooit verwacht. Hij zei dat hij ging werken in Sittard en ik was blij dat hij leuk werk had, maar hij ging helemaal niet naar Sittard. En tegen haar zei hij ook dat hij in Sittard was”, foeterde Coldeweijer tegenover Shownieuws. Het geheim kwam uit toen Yvonne een oude telefoon van Nathan vond. Ze nam contact op met de andere vriendin van Nathan en samen hebben ze hem voor het blok gezet.

“Toen belde hij mij via Facetime en toen hij het ontkende heb ik haar erbij gehaald. Het is echt een verhaal… Waarvan je denkt: ‘Is dit een film? … Ik was heel koel en kalm; ik stond op survivalmode. We hebben hier een jaar samengewoond en ik heb een visum voor hem geregeld, hij komt uit Australië en zij kwam er ook net achter, het was heel heftig allemaal.”

Yvonne Coldeweijer is te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.