Sterren op TV

Wie is de vriend van zangeres Lakshmi?

Wie is de vriend van Lakshmi? De zangeres, wiens volledige naam Lakshmi Swami Persaud luidt, lijkt nog vrijgezel. Op de sociale media en in interviews is niets over een relatie te vinden. Wel gaan we veel van Lakshmi zien tijdens Wie Is De Mol? 2021.

Wie is de vriend van Lakshmi?

Lakshmi Swami Persaud is in 1993 geboren in Wijchen, nabij Nijmegen. Ze kreeg haar bijzondere naam als verwijzing naar de gelijknamige Hindoestaanse godin van licht, liefde en rijkdom. Haar vader is immers Surinaams-Hindoestaans.

Zangeres Lakshmi in De Wereld Draait Door en De Slimste Mens

In een interview op de website Ditjes en Datjes vertelt Lakshmi over haar jeugd: “Ik was vroeger heel verlegen, maar ook heel eigenwijs. Ondanks dat ik verlegen was, wist ik al wel dat ik later op het podium wilde staan. Ik was dwars op school en moest toen op zoek naar een nieuwe middelbare school. Op mijn 18e ging ik naar de Herman Brood Academie en op mijn 21ste had ik mijn eigen bedrijf.”

Haar doorbraak op de nationale buis kwam tijdens een optreden in De Wereld Draait Door, waar ze een imposante cover van ‘Zeg me dat het niet zo is’ van Frank Boeijen naar buiten bracht. Later was Lakshmi ook nog te zien in De Slimste Mens.

Haar passie ligt echter bij het maken van zogenoemde ‘pop-noire-muziek’. Daarover legt Lakshmi uit: “Het heeft iets mysterieus. Ik combineer electro-elementen met klassiek. In de band zit bijvoorbeeld een violiste. Ik probeer mensen mee te nemen in mijn muziek en heb gemerkt dat mijn doelgroep breed is: vanaf twaalf jaar en ouder.” Met haar muziek scoorde de al heel veel fans, maar een vriend leverde het haar nog niet op.

Lakshmi in Wie Is De Mol? 2021

In december 2020 kwam de lijst met deelnemers aan Wie Is De Mol? 2021 naar buiten, en daarop stond ook de naam van zangeres Lakshmi. De ware liefde vond ze nog niet, maar gaat ze er in de populaire spelshow wél in slagen om de Mol te vinden?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAKSHMI (@lakshmimusic)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAKSHMI (@lakshmimusic)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAKSHMI (@lakshmimusic)