Sterren op TV
Tayla Damir Love Island Australia

Tayla Damir uit Love Island Australia

Tayla Damir doet mee aan Love Island Australia. Tayla is 21 jaar oud en mogen we gerust zien als een echte beauty queen. Deze schoonheid zorgde er in Love Island voor dat Grant Crapp zijn hart aan haar verloor en de twee vormden zo’n goed koppel dat ze zelfs bekroond werden tot de winnaars van het programma. Buiten de villa hield hun liefde echter niet lang stand.

Tayla Damir in Love Island Australia

Tayla Damir is bekend uit Love Island Australia. Tayla heeft met haar looks al veel mensen in weten te pakken. Zo was ze al eens één van de finalisten van Miss Universe Western Australia. Daarnaast blijkt ze ook een amateur bokser, waardoor het duidelijk is dat Tayla ook prima van zich af kan slaan als dat moet.

Tayla Damir is in het dagelijks leven werkzaam als model en radio host bij Triple Z FM. Ze is geboren en getogen in Perth, maar vertrok later naar Queensland. Tayla vertelde haar moeder al snel dat ze mee wilde doen aan het programma, maar vertelde het pas aan haar vader toen het contract al getekend was en de promo’s al te zien waren.

Tayla Damir en Grant Crapp

Tayla Damir is in de villa verliefd geworden op Grant Crapp. De twee lijken in de villa het perfecte koppel te vormen, ondanks dat ook Cassidy McGill zich er af en toe mee bemoeit. Zij ziet Grant namelijk ook wel zitten, maar hij kiest uiteindelijk toch voor Damir.

De twee slagen er zelfs in om het programma te winnen, maar eenmaal buiten de villa loopt hun relatie al snel in de soep. Tayla maakte een aantal weken nadat ze de villa uit waren gekomen al duidelijk dat het over was met Grant. Al tijdens het programma ging het gerucht dat hij al een relatie had toen hij meedeed aan Love Island. Nadat het uit was met Tayla, maakte hij al snel bekend dat hij weer samen was met zijn ex-vriendin Lucy Cartwright.

Tayla Damir is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door TAYLA (@tayla.damir) op

Een bericht gedeeld door TAYLA (@tayla.damir) op

Een bericht gedeeld door TAYLA (@tayla.damir) op