Sterren op TV
Sabrina ex Robin Ex on the Beach Double Dutch

Sabrina ex Robin in Ex on the Beach Double Dutch

Sabrina is de ex van Robin in Ex on the Beach Double Dutch. Terwijl Robin het momenteel goed kan vinden met Stacy Leirens, is Sabrina aangespoeld op het eiland om de gemoederen eens flink bezig te houden. Diaz ziet haar al wel zitten: “Sabrina is een knappe meid”, zo liet hij gelijk al weten.

Sabrina ex Robin Ex on the Beach Double Dutch

Sabrina is de ex van Robin uit Ex on the Beach Double Dutch. Sabrina is in aflevering vijf aangekomen op het eiland en is 24 jaar oud. Sabrina is een leuke jongedame en dat vindt Robin ook nog steeds. “Ik ben wel blij dat ik kan laten zien dat ik gewoon een lekker wijf heb geneukt.”

Sabrina vindt haar ex Robin ook nog steeds een leuke jongen, maar is zeker niet voor hem naar de villa gekomen. “Op zich is het wel gewoon een mooie jongen, hij heeft mooie ogen. Maar ik ben hier niet voor Robin, maar meer om zelf plezier te hebben. Ik ben best wel een flirt. Ik hou ervan om mannen een beetje gek te maken en ze een beetje te teasen. Maar voor mooie vrouwen ben ik ook wel te porren.” Over de bedavonturen met Robin is Sabrina overigens niet heel tevreden. Hij is volgens haar best wel saai in bed.

Sabrina is te volgen via Instagram.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen