Sterren op TV
Roxanne Fonseca Mc Gigi House of Talent

Roxanne Fonseca alias Mc Gigi in House of Talent

Roxanne Fonseca alias Mc Gigi is te zien in House of Talent. Roxanne hoopt tot de laatste acht deelnemers te horen van het programma om 24/7 aan haar muziekcarrière te mogen werken. Om dat te bereiken, moet ze het echter wel opnemen tegen een aantal ware talenten. Roxanne Fonseca is er echter helemaal klaar voor en wil zich als Mc Gigi aan de wereld laten zien.

Roxanne Fonseca: Mc Gigi in House of Talent

Roxanne Fonseca alias Mc Gigi doet mee aan House of Talent. Roxanne is 25 jaar oud en omschrijft zichzelf als een echte warrior princess. Ze woont in Rotterdam en ziet zichzelf als een rapper met een zieke flow en een hoog ghetto-chique straat-gehalte. Met haar deelname aan House of Talent wil ze haar carrière een flinke boost geven.

Ze heeft namelijk als doel gesteld om over drie jaar al aardig wat gouden- en platina platen verzameld te hebben. Daarmee houdt het voor haar echter zeker nog niet op. De MC zou ook maar al te graag een Grammy Award in ontvangst willen nemen.

Roxanne Fonseca als MC

Roxanne Fonseca werkt als Mc Gigi al enige tijd aan haar carrière. Ze heeft dan ook echt het idee dat ze nu klaar is voor een volgende stap. “Ik ben een ruwe diamant, die alleen nog bijgeslepen moet worden. Maar daarna zal ik shinen.”

“Op dit moment ben ik werkzaam als MC in verschillende clubs op verschillende plekken en met verschillende DJ’s en ik zorg altijd dat het dak eraf gaat”, aldus Roxanne. Het is dan ook duidelijk dat we met Roxanne met een groot talent met al aardig wat ervaring te maken hebben. Of haar dat ook verder gaat helpen in House of Talent, moet nog blijken.

Roxanne Fonseca alias Mc Gigi is te volgen via Instagram en Facebook.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen