Sterren op TV
Rick Paul van Mulligen Wie is de Mol 2019 acteur

Rick Paul van Mulligen acteur uit Wie is de Mol?

Rick Paul van Mulligen is werkzaam als acteur en te zien in Wie is de Mol? 2019. De in Uithuizen geboren acteur is helemaal klaar voor zijn deelname aan WIDM. Lukt het hem om de mol te ontmaskeren, of is Rick Paul van Mulligen toevallig zelf saboteur? Als acteur zou hij dat in ieder geval prima verborgen kunnen houden.

Rick Paul van Mulligen acteur

Rick Paul van Mulligen is acteur. De in Uithuizen geboren Van Mulligen studeerde aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten en is de laatste jaren veelvuldig op tv voorbij gekomen. Het begon voor hem met kleine rollen in tv-series als Annie M.G. en A’dam – E.V.A. en films als Toen was geluk heel gewoon. Later was hij ook steeds vaker in het theater te vinden. De laatste jaren is de bekendheid van Rick Paul van Mulligen toegenomen sinds hij te zien was in het tweede seizoen van Rundfunk als Brinte, de tolk van Comfort. Daarnaast deed hij in 2016 mee aan De Slimste Mens en was hij jarenlang te zien in De Grote Improvisatieshow.

Rick Paul van Mulligen maakt daarnaast nooit een geheim van zijn privéleven. Samen met zijn partner René van Bakel en cabaretière Nina de la Croix heeft hij een zoon genaamd Ko. Met z’n drieën gaan ze voor de opvoeding. “Ik vind het vaderschap het leukste wat er bestaat. Het is heel bijzonder om zo’n jongetje van dichtbij te zien opgroeien”, vertelde Rick Paul al eens aan Vriendin.

Rick Paul van Mulligen in Wie is de Mol?

Rick Paul van Mulligen is te zien in Wie is de Mol? 2019. Lange tijd moest hij verborgen houden dat hij meedeed aan het programma. “Dat vond ik eigenlijk ontzettend leuk. Vooral omdat ik zo’n goeie leugen heb en iedereen er met open ogen intrapte. Daar kon ik heel erg van genieten. Ik vond het eigenlijk super leuk om te doen”, vertelde Rick Paul van Mulligen al op de officiële website van WIDM. Zijn excuses was dat hij een HBO serie aan het draaien was in Indonesië. “Wat ik ook gedaan heb, maar dat is al lang klaar joh. Maar dat weet niemand.”

“Het is fantastisch om eindelijk deelnemers te zijn van Wie is de Mol? Ik wilde dat al heel lang. Dit is toch het programma wat je heel graag wil meemaken en ik ben er. In Colombia. Het is geweldig. Ik heb zelf heel vaak Wie is de Mol? gekeken. Niet altijd ieder jaar trouw”, aldus Rick Paul.

Rick Paul van Mulligen is te volgen via Instagram.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen