Sterren op TV
Özgür Aksan Expeditie Robinson

Özgür Aksan doet mee aan Expeditie Robinson

Özgür Aksan doet mee aan Expeditie Robinson. Özgür is 29 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als woonbegeleider. Özgür is woonachtig in Zutphen en is er met zijn video’s in geslaagd om de aandacht te wekken van de juryleden. Eenmaal op de castingdag werd hij zelfs verkozen om mee te doen aan de spelshow.

Özgür Aksan in Expeditie Robinson

Özgür Aksan is te zien in Expeditie Robinson. Deze 29-jarige woonbegeleider uit Zutphen denkt dat hij de ideale kandidaat is om mee te doen aan de spelshow waarbij overleefd moet worden op een onbewoond eiland. “Ik houd van de natuur, dat trekt mij heel erg aan. Het programma is echt iets voor mij. Toen ik me aanmeldde zeiden mijn vrienden tegen me: ‘je wordt toch niet uitgekozen. Je bent een buitenlander’, voor de grap.”

Özgür bewees hun ongelijk en schopte het eerste tot de castingdagen en vervolgens zelfs tot het kamp van de onbekende Nederlanders. Ondanks dat het klinkt alsof deze jongeman uit Koerdistan volledig overtuigd was van zijn deelname, blijkt toch wel anders. “Ik heb er wel lang over nagedacht, omdat ik er niet van houd om in de spotlights te staan.” Vooral het gebrek aan hygiëne zou hem weleens parten kunnen spelen.

Özgür Aksan woonbegeleider

Özgür Aksan is in het dagelijks leven werkzaam als woonbegeleider. Zelfs daar werd hij aangespoord om mee te doen. “We zouden het leuk vinden als je meedoet, omdat het wel echt iets voor jou is. Ik dacht: Als ik zo naar dat programma kijk, dat is wel echt iets voor mij. Die proefjes doen met weinig eten.”

Özgür Aksan lijkt dan ook een concurrent voor de andere deelnemers om rekening mee te houden. “Ik kan het hard spelen, als er vieze spelletjes worden gespeeld. Tijdens voetbal is er ook weleens wat gebeurd. Ik voetbal drie keer in de week, daarnaast doe ik nog op maandag, woensdag en vrijdag aan krachttraining.”

Özgür Aksan is te volgen via Instagram en Facebook.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen