Sterren op TV
Millie Fuller Love Island Australia

Millie Fuller doet mee aan Love Island Australia

Millie Fuller doet mee aan Love Island Australia. Millie is één van de dames die vanaf de allereerste dag plaatsneemt in de villa in de hoop een leuke man tegen te komen. Millie komt bij verschillende mannen terecht, maar pas wanneer ze naar huis wordt gestuurd, lijkt ze echt haar geliefde gevonden te hebben.

Millie Fuller in Love Island

Millie Fuller doet mee aan Love Island. Millie is 24 jaar oud en geboren in Sydney. Wat ze precies deed voordat ze meedeed aan de datingshow, is niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten, is dat ze enige tijd werkzaam was als dierenverzorgster. Alhoewel Millie haar deelname aan Love Island niet heeft mogen afsluiten met de hoofdprijs, heeft ze wel iets anders bijzonders overgehouden aan haar deelname.

Millie was in het programma namelijk ook in bikini te zien, iets wat ze voorheen best moeilijk vond. Nog nooit was ze namelijk zo zwaar als nu. “Voor iemand die in het verleden lichaamsbeeldproblemen heeft gehad en die nu in staat is om op de nationale tv in bikini te gaan, is een enorme stap voor mij. Er zal altijd wel iemand zijn die dunner is, grotere borsten heeft, langere benen, minder striemen, maar dit zijn niet de dingen die schoonheid definiëren. Schoonheid komt van het type persoon dat je bent en heeft niets te maken met hoe je eruit ziet.”

Millie Fuller en Mark O’Dare

Millie Fuller komt in Love Island Australia bij meerdere mannen terecht, maar lijkt echt te vallen voor Mark O’Dare. Weken nadat de twee de villa hebben verlaten, hebben ze hun relatie bekendgemaakt.

Alhoewel de twee dan ook snel nadat ze samenkwamen in de villa het huis alweer moesten verlaten, is het duidelijk dat hun deelname aan Love Island Australia zeker niet voor niets was. De twee zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar.

Millie Fuller is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door MILLIE (@millie1993) op

Een bericht gedeeld door MILLIE (@millie1993) op

Een bericht gedeeld door MILLIE (@millie1993) op