Sterren op TV
Maxime Temptation Island 2019 verleider

Maxime in Temptation Island als verleider

Maxime is verleider in Temptation Island. Hij is 24 jaar oud en is aardig wat luxe om zich heen gewend. Hij is namelijk opgegroeid in Dubai en dat is ook terug te horen aan de manier waarop Maxime praat. Zo kan hij prima Nederlands, maar zul je hem daarbij regelmatig Engelse woorden horen gebruiken.

Maxime als verleider in Temptation Island

Maxime doet als verleider mee aan Temptation Island. Hij is één van de mannen die de opdracht heeft gekregen om het de koppels flink moeilijk te maken. Over zijn beweegredenen om mee te doen aan het programma, is Maxime duidelijk. “Ik heb dat altijd een interessante show gevonden. Ik geloof niet dat er veel mensen zijn die trouw kunnen blijven”, gaf hij te kennen tegenover Het Laatste Nieuws.

“Ze bestaan uiteraard wel, maar ik test graag de grenzen af. Zelf heb ik al een vijftal relaties gehad. Daar zaten lange relaties bij, maar ook enkele korte. Ik heb ook al wel enkele onenightstands gehad, maar ik vind dat achteraf zoiets raars. Je weet nooit wat er daarna nog gaat gebeuren. En eerlijk: je voelt je dan ook een beetje gebruikt. Ik ben op dat vlak nogal van de oude stempel, vrees ik.”

Maxime opgegroeid in Dubai

Wat direct op zal vallen wanneer we Maxime horen spreken in Temptation Island, is dat hij een Engels accentje heeft. Alhoewel hij is geboren in België, is Maxime al op vroege leeftijd naar Dubai vertrokken. “Toen ik drie jaar oud was, kreeg mijn vader van Emirates de vraag om voor hen in Dubai te gaan werken. Mijn vader heeft daar ‘ja’ op gezegd en zo komt het dat ons gezin is verhuisd.”

Pas vorig jaar is hij teruggekomen naar België om ook zijn geboorteland beter te leren kennen. “Ik heb er geen spijt van, maar ik ga toch nog regelmatig terug naar Dubai. Het is hier in België momenteel veel te koud voor mij. Ik heb zon nodig, dat geeft me energie”, aldus Maxime. Het is de vraag of Maxime er met zijn charmante Engelse accent in slaagt om de vrouwen voor zich te winnen. Buiten zijn deelname aan Temptation Island is Maxime overigens model en houdt hij zich bezig met fitness en boxing. In Temptation Island richt hij zich eerst op Laura.

Maxime is te volgen via Instagram.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen