Sterren op TV
Kim G van Geemen Heel Holland Bakt 2018

Kim van Geemen in Heel Holland Bakt

Kim G alias Kim van Geemen doet mee aan Heel Holland Bakt. Kim is 31 jaar oud en wil eigenlijk niets liever dan meedoen aan de meest bekende bakwedstrijd van Nederland. Nu ze eindelijk de kans heeft, gaat ze er dan ook vol tegenaan in Heel Holland Bakt.

Kim G in Heel Holland Bakt

Kim G is te zien in Heel Holland Bakt. Al jarenlang hoopte ze ooit eens mee te mogen doen aan het programma en nu is het eindelijk zover. Ze heeft het al geschopt tot de laatste vijftien deelnemers van het programma en het is nu afwachten of ze ook tot de laatste tien kandidaten behoort. In dat geval gaan we haar de komende weken veelvuldig voorbij zien komen in HHB. Volgens haar instructievideo is Kim super gedreven om de wedstrijd te winnen. Met haar moeder en zus als grote proefkonijnen weet ze vaak ook precies wat in de smaak valt. De concurrentie lijkt dan ook zeker rekening te moeten houden met Kim.

Kim van Geemen ook sportief

Naast dat Kim van Geemen graag een het bakken is, is ze ook een sportief type. Ze doet al sinds haar elfde aan karate en heeft inmiddels al twee zwarte banden. Daarmee is het voor haar echter nog niet klaar, want ze traint nu door voor haar derde zwarte band. Buiten haar passie voor het bakken en het sporten, houdt Kim zich voornamelijk bezig met haar werk. Ze is werkzaam als coördinator in het Brain Research Center in Amsterdam. In Amsterdam woont ze samen met haar vriend.

Kim van Geemen is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door Kim G (@kimiszoet) op

Een bericht gedeeld door Kim G (@kimiszoet) op