Sterren op TV
Kiani Plattenbos Temptation Island

Kiani Plattenbos nieuwe verleidster Temptation Island

Kiani Plattenbos maakt in Temptation Island haar entree als verleidster. Pas halverwege het seizoen mag ze aan de bak om de mannen te verleiden. En dat deed ze niet zomaar. Ze werd namelijk door vier gespierde mannen op een stoel omhoog gehouden. Kan deze Belgische schone slagen in haar missie om Heikki, Sidney, Morgan of Roger te verleiden?

Belgische Kiani in Temptation Island

Kiani woont in het Belgische Blankenberge. Ze is 21 jaar en werkt als hostess. Bovendien klust ze bij als model en nagelstylist. In Temptation Island is Kiani van plan ‘de boel wat op te spicen’, zo belooft ze gelijk bij haar entree op het tropische eiland. Ze ziet zichzelf als de ideale mix tussen een wild feestbeest en iemand om je hart bij te luchten. Opvallend is dat Heikki in de aflevering opmerkt dat hij Kiani al kent, en zij hem ook. Ze weten beiden niet meer waarvan, maar misschien zorgt het wel al voor een kleine voorsprong voor de verleidster? Ze zoekt dan ook niet voor niets veel contact met Heikki. Zo toont Kiani een tattoo aan de binnenkant van haar lip, waar ‘Savage’ staat. Het belooft vuurwerk.

Kiani als tiener Miss Supermodel Belgium

Kiani heeft ook voor Temptation Island al heel wat ervaring voor de camera. Op haar zestiende werd ze in Oostende al verkozen tot Miss Supermodel Belgium 2014. Het leverde haar een fraaie vakantie op en een kick-start van haar prille carrière. Zo zat ze twee jaar later namelijk in de jury van een nieuwe modellenverkiezing.

Schildpadden op Bali

Modellenwerk is lang niet alles dat Kiani doet. Ze is voor Temptation Island ook wel eens op een tropisch eiland geweest, maar dan was ze juist druk met schildpadden. In de zomer van 2018 zat Kiani namelijk op Bali in Nusa Penida. “Hier hielp ik met de verzorging van schildpadden en het onderhouden van hun verblijf, het opkuisen van het strand en de omgeving rond het centrum, les geven in plaatselijke scholen over het milieu en recycleren.” En mocht je in Brugge wel eens koffie zijn gaan drinken in de Starbucks? We sluiten niet uit dat je dan wel eens geholpen bent door Kiani. Ze was daar enige tijd barista, misschien heeft ze wel een hartje op jouw beker koffie getekend?