Sterren op TV
Hayley Hughes Love Island

Hayley Hughes bekend van Love Island

Hayley Hughes is bekend van Love Island. Deze jongedame is 21 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als model in Liverpool. Hayley is één van de jongste deelnemers die dit jaar meedoet aan Love Island en werd in 2015 al eens gekroond tot Miss British Isles.

Hayley Hughes in Love Island

Hayley Hughes is te zien in Love Island. Dit 21-jarige model uit Liverpool omschrijft zichzelf als: knap, grappig, pittig en ongelooflijk. Heel intelligent is ze allerminst, zo blijkt al wel snel uit haar voorstelvideo. “Het moeilijkste woord dat ik ooit heb gebruikt, is… Geen idee, ik gebruik geen moeilijke woorden.” Ook vertelde ze al: “Ik ken woorden in het Spaanse, gambas. Dat zijn garnalen. Meer weet ik niet.”

In Love Island hoopt ze een leuke jongeman te vinden waar ze het goed mee kan vinden. “Ik ben al een halfjaar vrijgezel. Ik heb vijf jaar een relatie gehad. Hij is meerdere keren vreemdgegaan, walgelijk. Ik wil geen man die z’n pik in zoveel mogelijk meisje steekt. Dag, jongen.” Zelf is ze naar eigen zeggen een heilig boontje. “Ik heb met één iemand seks gehad. Dat is tegenwoordig zeldzaam. Misschien heb ik meer ervaring nodig.”

Hayley Hughes voor Love Island

Hayley Hughes verdient haar geld als model. Nadat ze een missverkiezing had gewonnen, kreeg ze een contact aangeboden bij een modellenbureau in Manchester en sindsdien is ze model voor verschillende modemerken en verschijnt ze in reclame van onder meer ITVBe. Met haar 21 jaar is ze één van de jongste deelnemers van dit seizoen.

Lang heeft Hayley Hughes het overigens niet volgehouden in de villa van Love Island. Ze kwam eerst bij Eyal Booker terecht, met wie ze ook zoende. Toch bleken de twee geen vertrouwen te hebben in een toekomst en kwam Hayley terecht bij Charlie Frederick. Dat stel werd door zowel de inwoners als de kijkers thuis naar huis gestuurd.

Hayley Hughes is te volgen via Instagram.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen