Sterren op TV
Gwenda Nielen Expeditie Robinson

Gwenda Nielen in Expeditie Robinson

Gwenda Nielen is bekend uit Expeditie Robinson. Gwenda is 39 jaar oud en is in het dagelijks leven voornamelijk bezig met haar leidinggevende functie bij de Landmacht. Deze majoor lijkt dan ook wel alles in huis te hebben om zich staande te houden in Expeditie Robinson.

Gwenda Nielen in Expeditie Robinson

Gwenda Nielen doet mee aan Expeditie Robinson. Gwenda zoekt graag haar grenzen op en dat heeft haar al ver gebracht in het leven. Zij denkt dan ook een goede kandidate te zijn voor Expeditie Robinson en heeft er alles aan gedaan om door middel van video’s indruk te maken op de jury. Met succes, want Gwenda is één van de onbekende Nederlanders die we terugzien in Expeditie Robinson 2018.

Gwenda is een echte avonturier en heeft al aardig wat landen bezocht. Liefst 79 landen konden al een bezoekje van haar verwachten, maar het land waar Expeditie Robinson wordt opgenomen ontbrak nog op haar lijstje. Nu kan ze de Filipijnen alsnog afstrepen.

Gwenda Nielen een echte doorzetter

Met Gwenda Nielen heeft Expeditie Robinson een echte doorzetter in huis gehaald. Ze is tegenwoordig actief in een leidinggevende functie bij de Landmacht. Deze majoor heeft echter wel op meer punten laten zien dat ze een echte doorzetter is. Zo studeerde ze cum laude af als socioloog en probeert ze er alles aan te doen om de wereld een beetje beter te maken.

Gedisciplineerd is Gwenda Nielen ook zeker. Een dag voor haar bevalling stond ze tenslotte nog in de sportschool. Nu staat Expeditie Robinson op haar lijstje. “De ultieme uitdaging. Niet alleen het meedoen, maar ook om ver te komen. Ik doe dingen graag net een beetje anders. Met passie en enthousiasme. Ik volg m’n hart, ik zeg wat ik denk en ga voor honderd procent. Want ook al is het een cliché, je leeft maar één keer”, aldus Gwenda.

Gwenda Nielen is te volgen via Instagram en Facebook.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen