Sterren op TV
Grant Crapp Love Island Australia

Grant Crapp in Love Island Australia

Grant Crapp is te zien in Love Island Australia. Grant Crapp is 22 jaar oud. In het dagelijks leven verdient hij zijn geld als elektricien en met zijn eigen sportkleding merk. Het is dan ook duidelijk dat als we het over Grant hebben, dat we spreken over een bezige bij.

Grant Crapp in Love Island Australia

Grant Crapp deed mee aan het eerste seizoen van Love Island Australia. Grant uit Canberra was vanaf de allereerste dag één van de mannen in de villa en switchte gedurende het seizoen nog tussen Cassidy McGill en Tayla Damir. Buiten de villa houdt Grant zich vooral bezig met zijn eigen fitness-kleding merk Royal Apparel.

Op het moment dat de jongeman de villa in ging, woonde hij nog bij zijn ouders thuis. Of hij daar inmiddels nog steeds woont of dat hij inmiddels een plekje voor zichzelf heeft gevonden, is niet duidelijk.

Grant Crapp en Tayla Damir

Grant Crapp komt in Love Island Australia uit bij Tayla Damir. De twee vormen zelfs zo’n goed koppel in de realityshow dat ze verkozen worden tot de winnaars van het programma. Eenmaal buiten de villa blijkt al snel dat de relatie wat deukjes oploopt. Al tijdens het Love Island-avontuur werd Grant ervan beschuldigd dat hij buiten het programma al een vriendin had, maar hij ontkende dat lange tijd.

Weken nadat Grant en Tayla uit de villa waren gekomen, maakte het duo bekend dat ze uit elkaar gingen. Niet veel later maakte Grant bekend dat hij weer samen was met zijn ex-vriendin Lucy Cartwright, het meisje waarvan men al vermoedde dat het in zijn periode in de villa zijn vriendin was. Grant blijft echter volhouden dat hij en Lucy uit elkaar waren op het moment dat hij de villa inging.

Grant Crapp is te volgen via Instagram.