Sterren op TV
Georgia Steel Love Island

Georgia Steel bekend uit Love Island

Georgia Steel is bekend van Love Island. De 23-jarige jongedame is werkzaam als barvrouw en afkomstig uit Londen. Georgia kwam op de vierde dag de villa binnen samen met Rosie Williams. De kijkers trakteerden Georgia direct op een date met Niall. Mocht Georgia erin slagen om met één van de heren in de villa het perfecte koppel te vormen, gaat ze naar huis met een geldbedrag van 50.000 pond.

Georgia Steel in Love Island

Georgia Steel is bekend uit Love Island. Georgia omschrijft zichzelf als een echt meisje-meisje en ziet haar eerlijkheid als haar beste eigenschap. Daarmee kan ze echter ook, zonder dat het de bedoeling is, mensen pijn doen. In Love Island is ze op zoek naar ware liefde.

Georgia Steel weet precies wat ze zoekt in een man. Ze hoopt haar soulmate te vinden, een zongebruinde man die humor heeft en eerlijk is. “Ik houd van iemand die echt is en die me behandelt als een dame. Ik hou ook van iemand die mannelijk, beschermend en leuk is. Het is goed als ze ook een beetje gek kunnen zijn.”

Perfecte date Georgia Steel

Georgia Steel gaat in Love Island wat dates af, maar ze weet precies hoe haar perfecte date eruit zou zien. “Mijn perfecte date zou zijn om eerst een paar drankjes bij de bar te halen en daarna uit te gaan. Ik ben een echt feestbeest en ik denk dat je mensen pas echt leert kennen als je met ze uitgaat.”

Georgia blijkt ook een groot geheim te hebben. “Ik ben op date geweest met een bekendheid, maar een vrouw vertelt haar geheimen niet. Hij was aardig tegen met, maar ik heb het laten gaan. Ik wil alleen maar zeggen dat hij beroemde familieleden had. Ik houd mijn privé-leven graag privé.”

Georgia Steel is te volgen via Instagram.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen