Sterren op TV
Gaetan Likile Temptation Island

Gaetan Likile verleider Temptation Island

Gaetan Likile is verleider in Temptation Island. Gaetan is 25 jaar oud en één van de Vlaamse deelnemers aan Temptation Island 2019. Hij is met maar één doel afgereisd naar Thailand: de nodige relaties verbreken. Om dat voor elkaar te krijgen, is Gaetan voornamelijk van plan om zijn humor in te zetten.

Gaetan Likile verleider Temptation Island

Gaetan Likile doet als verleider mee aan Temptation Island. Gaetan is 25 jaar oud en woont in het Belgische Olsene. In het dagelijks leven verdient hij zijn geld als account manager en model. Gaetan is opgegroeid in Vlaams-Brabant, maar heeft Congolese roots en daar is hij trots op. “Ik ben trots op mijn Congolese roots en noem mezelf de definitie van een Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser”, gaf hij aan tegenover Het Laatste Nieuws.

Vooral die humor wil Gaetan gebruiken om de vrouwen voor zich te winnen. Zelf is hij niet echt een type die het lang volhoudt met één vrouw. “Uit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat lange relaties niet aan mij besteed zijn. Ik geraak snel verveeld en ben constant op zoek naar nieuwe prikkels.”

Gaetan Likile naar Thailand

Dat Gaetan Likile naar Thailand is afgereisd, zagen zijn vriendin al lang aankomen. “Tijdens het vorige seizoen van Temptation Island zeiden veel vrienden al lachend dat ik dat beter zou doen. Ik heb dan zelf contact opgenomen met het productiehuis en na heel wat mails en telefoontjes heb ik besloten om ervoor te gaan.”

In Temptation Island wil Gaetan ontdekken hoe goed hij in de markt ligt. Ongetwijfeld zal Gaetan zijn deelname ook gebruiken om bekender te worden. Hij heeft tenslotte niet voor niets het idee opgevat om zijn eigen kledingmerk Deze Guy te beginnen. Daarmee wil hij urban streetwear verkopen. Gaetan richt zich in eerste instantie op Rodanya.

Gaetan Likile is te volgen via Instagram en Facebook.

Autumn ..

Geplaatst door Gaetan Likile op Zaterdag 17 november 2018

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen