Sterren op TV
Floris Bosma nieuwe Rover Dekker GTST

Floris Bosma nieuwe Rover Dekker in GTST

Floris Bosma is de nieuwe Rover Dekker in GTST. De acteur heeft al wat rolletjes gehad, maar werd vooral bekend toen hij in 2017 te zien was als Stijn in Sing Song. Daarnaast is Floris ook een prima gitarist. Met zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden gaan we nu echter ook een andere kant van hem zien.

Floris Bosma nieuwe Rover Dekker GTST

Floris Bosma is de nieuwe Rover Dekker in GTST. Rover verliet de serie een klein jaar geleden toen hij naar Canada vertrok, maar na de zomer van 2018 is hij terug in GTST. Zijn rol wordt echter niet langer vertolkt door Buddy Vedder, maar nu door Floris Bosma.

In de zomer van 2018 werd duidelijk dat Floris Bosma een rol heeft veroverd in GTST. Als Rover Dekker is er een hoop veranderd sinds hij richting zijn vader is vertrokken in Canada nadat hij pikante foto’s van Kimberly online had gezet. Toch blijkt hij nog altijd verliefd op Kimberly. Hoe dat verder moet tussen de twee, is dan ook nog maar de vraag.

Floris Bosma gitarist en acteur

Floris Bosma is naast dat hij acteur is, ook bezig in de muziekwereld. Bosma startte in 2014 zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam en is sinds datzelfde jaar ook gitarist in de band Blupaint. Met die band deed hij onder meer al mee aan de Amsterdamse Popprijs en de Grote Prijs van Nederland. Laatstgenoemde wonnen ze zelfs. Het leverde ze aardig wat promotie op als 3FM Serious Talent en een optreden in De Wereld Draait Door.

Bij dat optreden in De Wereld Draait Door begon ook zijn acteercarrière. Een castingdirecteur vond Bosma zo geschikt voor de hoofdrol in Sing Song als Stijn dat hij contact opnam. Alhoewel Floris er eerst niets van moest weten, haalde zijn manager hem alsnog over om op het aanbod in te gaan.

Floris Bosma is te volgen via Instagram en Facebook.