Sterren op TV
Familie Beerens Jessica Jasper Floor Britt Joep Helemaal Het Einde!

Familie De Weijer met Maaike en Bart in Helemaal Het Einde!

De familie De Weijer is te zien in Helemaal Het Einde! De 38-jarige Maaike en de 45-jarige Bart uit Beverwijk zijn klaar voor een nieuw avontuur. Samen met hun achtjarige zoon Senna laten ze alles in Nederland achter zich om in Kaapverdië een nieuw bestaan op te bouwen. Ze krijgen een jaar lang de tijd, een stuk grond en een startkapitaal ter beschikking om een succes te maken van het avontuur.

Familie De Weijer in Helemaal Het Einde!

De familie de Weijer gaat met Helemaal Het Einde! een nieuw avontuur aan. De 38-jarige Maaike en de 45-jarige Bart uit Beverwijk willen een nieuw bestaan opbouwen. Het is voor de twee niet de eerste keer dat ze er voor kiezen om een nieuw bestaan op te bouwen. Eerder probeerden de twee dat al eens in Portugal, maar dat werd toentertijd geen succes. Na tien jaar keerden ze terug. “Ons Portugese avontuur daar hebben we van genoten. Daar hebben we heel goede tijden, maar ook heel zware tijden gehad. De crisis kwam na tien jaar in Portugal erin. Toen werd alles moeilijk. En Maaike kreeg heimwee omdat we een kindje hadden.” Ze wilde dan ook dolgraag terug naar haar vriendinnen.

Nu zullen de twee samen met hun achtjarige zoontje Senna en chihuahua Meis een nieuwe poging wagen. De twee hebben de droom om iets op te bouwen in de horeca. Ze hebben ideeën genoeg. Het is nu de vraag hoe ze die tot uitvoering brengen.

Maaike en Bart naar Kaapverdië

Maaike en Bart de Weijer uit Beverwijk verlaten Nederland voor een nieuw bestaan in Kaapverdië. De spelregels komen overeen met de spelregels waar we vorig jaar kennis mee maakten toen drie gezinnen naar Chili vertrokken. Dat betekent dat iedereen kan rekenen op een stuk grond en een startkapitaal. Daar moet binnen één jaar een nieuw bestaan opgebouwd worden.

De families slapen in tegenstelling tot vorig jaar niet in houten huisjes, maar in safaritenten. De andere gezinnen zijn daarnaast dichtbij, waardoor verwacht wordt dat er zeker onderling contact zal ontstaan tussen de gezinnen. Hoe het de familie De Weijer zal vergaan, zien we in 2018.

De andere gezinnen in Helemaal Het Einde! zijn de familie Molenaar en de familie Beerens.