Sterren op TV
Erik Dewi Pechler Adam Zkt. Eva VIPS

Erik in Adam Zkt. Eva VIPS voor Dewi Pechler

Erik doet voor Dewi Pechler mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Toen de 45-jarige Erik zag dat Dewi Pechler meedeed aan het dating naakte datingprogramma, besloot hij een bericht te schrijven. Uit alle aanmeldingen bleek Erik een potentiële match en dus is hij één van de twee mannen die op een onbewoond eiland het hart van Dewi voor zich probeert te winnen.

Erik in Adam Zkt. Eva VIPS

Erik doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Toen hij zag dat Dewi Pechler een oproep had gedaan voor het programma, kon hij niet anders dan een brief schrijven. Erik is wel klaar met zijn vrijgezelle leven en merkt dat hij er echt weer aan toe is om dingen te delen met een partner.

“Iedereen wil natuurlijk ook een lieve partner, want het alleen opstaan heb ik nu wel gehad en het alleen naar bed gaan heb ik ook wel gehad. Er zijn zoveel dingen wat je met z’n tweeën kunt doen, wat zoveel leuker is dan dat je alleen moet doen. Alleen is maar alleen”, vertelde Erik al toen hij nog uit de kleren moest.

Erik voor Dewi Pechler naakt

Erik gaat voor Dewi Pechler volledig naakt. “Dewi is een mooie vrouw, dus dat is wel het eerste waar je vaak naar kijkt. Ik zou wel willen weten hoe het innerlijk van Dewi is”, vervolgde hij al zijn verhaal.

Alhoewel schuldhulpverlener Erik er alles aan gedaan heeft om het hart van Dewi Pechler voor zich te winnen, is hem dat niet gelukt. Dewi Pechler koos er uiteindelijk voor om de sleutel voor zichzelf te houden. Ook Eriks concurrent Adam kon Dewi Pechler niet voor zich winnen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen