Sterren op TV
Demi van den Hoof Temptation Island 2019

Demi van den Hoof verleidster Temptation Island 2019

Demi van den Hoof is verleidster in Temptation Island 2019. Demi is 23 jaar oud en één van de Nederlandse verleidsters die is gestrikt voor de ultieme relatietest. Het is de grote vraag of het haar lukt om de relaties van de nodige stellen kapot te maken.

Demi van den Hoof verleidster Temptation Island

Demi van den Hoof is verleidster in Temptation Island 2019. Demi is 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Ze verdient daar haar geld als barvrouw in Tilburg bij Club FIX. Demi heeft de neiging om verliefd te worden op mannen die onbereikbaar zijn. Dat kan ze in Temptation Island wel gebruiken, gezien ze te maken krijgt met vier mannen die al een relatie hebben.

Het is afwachten of het Demi ook daadwerkelijk lukt om één van de mannen voor zich te winnen. Bang voor de reacties die ze gaat krijgen vanwege haar deelname aan Temptation Island is Demi overigens niet. “Ze gaan toch over je oordelen, wat dan ook”, valt dan ook te lezen op haar Instagram-profiel.

Demi weet precies waar ze op uit is in Temptation Island. “Hoi, mijn naam is Demi. Ze noemen me ook wel ’tequillamonster’, maar dat is niet het enige waar ik wil van word”, zo stelde Demi zichzelf al voor.

Demi, die samen is met Sidney, reageerde gelijk: “Zij is niet de nieuwe Demi. Ik ben de echte Demi, zij is gewoon een andere Demi. Dus leuk voor haar, maar dat wordt hem niet.” Toch richt de nieuwe Demi zich wel gelijk op Sidney.

Demi van den Hoof is te volgen via Instagram en Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=107670427022251

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen