Sterren op TV
Demi Rutting Sidney Bout Temptation Island 2019

Demi Rutting en Sidney Bout in Temptation Island

Demi Rutting en Sidney Bout doen aan Temptation Island 2019 mee als koppel. Deze twee tortelduifjes denken dat hun relatie sterk genoeg is om de verleiding te kunnen weerstaan. Ze zijn tenslotte niet voor niets al drie jaar samen. In die tijd zou geen van de twee tot op heden zijn vreemdgegaan.

Demi Rutting en Sidney Bout in Temptation Island

Demi Rutting en Sidney Bout vormen één van de koppels uit Temptation Island 2019. De twee zijn allebei erg sportief. Sidney is regelmatig in de sportschool te vinden om zijn workouts te doen, terwijl Demi personal trainer in opleiding is. De twee leerden elkaar kennen op een feestje en werden al snel verliefd op elkaar. Inmiddels zijn we alweer drie jaar verder en zijn ze nog altijd erg gelukkig met elkaar.

Twee jaar geleden besloten de twee om samen te wonen en sindsdien doen ze eigenlijk alles samen. Ze komen dan ook niet echt in de verleiding om vreemd te gaan. Op Temptation Island is dat wel anders. Demi en Sidney worden twee weken lang gescheiden van elkaar gehouden en de verleiding ligt op de loer. Lukt het hun ook om elkaar te blijven vertrouwen als ze omringd worden met aantrekkelijke mannen en vrouwen?

Zijn Demi en Sidney nog samen?

De grote vraag is natuurlijk of de relatie van Demi en Sidney de ultieme relatietest heeft doorstaan. Demi en Sidney waren voor het avontuur in ieder geval vol vertrouwen. “Drie jaar ga ik al niet vreemd. Drie jaar doe ik niets, ik heb er een hekel van om vreemd te gaan en daarom doen we mee”, legde Sidney al uit. Ook Demi heeft vertrouwen. “We vertrouwen elkaar honderd procent en we gaan er ook echt wel vanuit dat we een sterk koppel zijn.” Ze worden dan ook niet voor niets een power koppel genoemd.

Toch is het na de eerste beelden de vraag of Sidney en Demi de test wel hebben overleeft. Zo zijn er beelden te zien dat Sidney na een kampvuur in de bus zit en zich afvraagt: “Waaraan verdien ik dit? Dag in, dag uit doe ik alles voor dit fucking meisje.” Ook zijn er beelden te zien bij de hereniging waarbij hij zegt: “Ik zou echt kapot zijn als ik je verlies, echt.” Of de twee Temptation Island goed zijn doorgekomen, is nog niet bekend.

Demi Rutting is te volgen via Instagram en Facebook. Ook Sidney Bout is te volgen via Instagram en Facebook.