Sterren op TV
Debbie Iris Hunted

Debbie en Iris te zien in Hunted

Debbie Groenestein en Iris van Strik doen mee aan Hunted. De twee volgen het programma al een tijdje en kennen dan ook de fouten die andere deelnemers eerder maakten. Debbie en Iris hebben zelf het idee dat ze het beter kunnen en doen nu dan ook mee aan het nieuwste seizoen van Hunted. Lukt het ze om 500 uur onder de radar te blijven?

Debbie en Iris uit Hunted

Debbie Groenestein en Iris van Strik gaan de confrontatie aan in Hunted. Het is de vraag of het stelletje erin slaagt om de opsporingsdiensten te slim af te zijn. Debbie en Iris hebben de afgelopen tijd de fouten van anderen gezien. “We dachten natuurlijk zoals iedereen: dat kunnen wij beter”, aldus Debbie over hun beweegredenen om mee te doen aan het programma.

Ook Iris heeft het idee dat er nog veel te winnen is. “Dan zit je op de bank en dan denk je: waarom doe je dat? Wij kunnen dat beter”, aldus de deelneemster. Nu de twee meedoen aan Hunted kunnen ze laten zien dat ze inderdaad meer in huis hebben dan eerdere deelnemers.

Debbie en Iris uit Eemnes

Debbie en Iris zijn afkomstig uit Eemnes. Debbie is 25 jaar oud en werkzaam als verpleegkundige. Ze verloor haar hart aan Iris. Iris is net als Debbie ook 25 jaar oud en in het dagelijks leven verdient ze haar geld als timmervrouw.

Debbie en Iris schatten hun kansen om te winnen op honderd procent. Om niet te veel op te vallen, willen ze maar één keer pinnen en verder gewoon geld verdienen. Ook beseffen ze dat ze niet te snel mensen mogen vertrouwen.

Debbie is te volgen via Facebook, ook Iris is te volgen via Facebook.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen