Sterren op TV
Amy Hunted

Amy Scholten onderneemster in Hunted

Amy Scholten doet mee aan Hunted. De 33-jarige onderneemster uit Zoetermeer laat haar drukke leven even achter zich om op de vlucht te slaan. Het is de vraag of Amy erin slaagt om drie weken op de vlucht te slaan zonder gepakt te worden. Of dat Amy echt gaat lukken, is afwachten. Ze heeft in ieder geval een plan om ook haar kinderen bij Hunted te betrekken

Amy Scholten in Hunted

Amy Scholten doet mee aan Hunted. Ze wil dolgraag laten zien dat ze wat in petto heeft. “Ik doe mee aan Hunted, omdat ik wil laten zien dat ik, als gekleurde, independent woman, drie weken uit handen kan blijven van de politie”, vertelde de moeder van twee kinderen van drie en zes jaar oud.

“Ik ben gewoon super ondernemend en daardoor heb ik zo’n groot netwerk dat ik denk dat dat mij de kracht gaat geven om het spel te kunnen winnen. Ik ben niet bang dat ik gepakt word, maar je moet op je hoede zijn. Ik wil mijn kinderen er gewoon bij betrekken. Dus ik wil stiekem met ze in een tentje slapen of gewoon gekke, leuke dingen met ze doen. Ik wil ze meenemen in mijn avontuur.” Dat kan echter maar zo de valkuil voor Amy worden.

Netwerk Amy Scholten

Dat grote netwerk heeft Amy Scholten in de loop der jaren opgebouwd. Ze is communicatieadviseur bij de gemeenten, geeft haar eigen tijdschrift Pearl uit en organiseert evenementen voor ‘gekleurde vrouwen en hun gezinnen’.

Ze hoopt dat juist dat dat opgebouwde netwerk haar kan helpen om uit de handen van de jagers te blijven. Zwaar was haar deelname aan het programma wel. “Van de stress ben ik afgevallen”, aldus de 33-jarige Amy.

Amy Scholten is te volgen via Facebook en Instagram.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Annoury en Dries | Robin en Ashley | Krista en Dani√ęlle | David en Ernesto | Erwin | Meike en Froukje | Mike | Omar